Агенцията и екипът

Агенция ПРИМА e марка за качество в управлението на комуникацията с близо 20-годишен опит  – ПР и рекламни кампании, ивент мениджмънт, телевизионно и музикално продуцентство, дизайн и издателска дейност.
Технологиите и нуждите на клиентите ни провокират да учим, да се адаптираме и да създадаваме, по повече начини, откогато и да било, така че да можем по всяко време да предложим пълен набор от дигитални услуги. Съчетаваме страстта към творчество в традиционните маркетингови методи с едно по-дълбоко разбиране за информацията и дигиталната среда, така че да можем да предоставим значимо и съдържателно преживяване на нашите клиенти.

Невена Анева

Създател и изпълнителен директор
Един от първите дипломирани ПР специалисти в България и експерт в управление на Европейски проекти. Над 15 години опит в криейтив, организация и управление на интегрирани комуникационни кампании и събития. ТВ продуцент и автор на предаването „Другата България“. Музикален продуцент и промоутър на над 30 концерта и турнета със световни звезди.

Десислава Паунска

Творчески директор
Журналист, с над 15 години опит в медиите. Главен сценарист на предаването „Другата България“.  С богат опит в медиапланиране, медийни кампании, медиа тренинги. Организация и управление на интегрирани комуникационни кампании и събития. Управление на европейски проекти. CSR и кризисна комуникация.

Екипът

Нашият екип от експерти залага на автентичната комуникация, качество и креативност – в работата си прилагаме умения, изобретателност и любов, за да удовлетворим клиентските нужди. В съчетание с многобройните ни практики и опит, създаваме съдържателни преживявания за клиентите и техните потребители.

– Какво предлагаме –

Перфектна комбинация от технологии
и креативност.Дигитален маркетинг

Ивент мениджмънт

Комуникационни кампании

Аудио и видео услуги, VR, 360°, 3D

Постпродукция

Мониторинг
+ Качество

Притежаваме пет ISO стандарта:

  • Сертификат за Качество ISO 9001:2015
  • Сертификат за Информационна сигурност ISO 27001;20013
  • Сертификат за Устойчиво управление на проекти ISO 20121:20151
  • Сертификат за Безопасни условия на труд OHSAS 18001:2007
  • Сертификат за Управление на Околната среда ISO 14001:2015

iso1

iso2

iso3

+ Членство

baka

logo_ahk_bulgarien

ipra