The Official Bulgarian Beatbox Battle 2016

KillaBee e десетият национален шампион на България по Бийтбокс!

The Official Bulgarian Beatbox Battle 2016 гостува на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат

Вчера в Градския парк на град Карнобат се проведе десетото издание на The Official Bulgarian Beatbox Battle, което тази година гостува на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат.

Победител в изключително оспорвания финал VeskO vs. KillaBee стана KillaBee, който плени жури и публика с уникални бийт техники и атрактивно сценично присъствие.

Read more →

Карнобатъл 2016

Shifura и Тhe Кid са победителите в Карнобатъл 2016!

Оркeстър „Бисери” от Котел със специалната награда в сватбарското надсвирване на Стайка Гьoкова

Вчера, 23-ти юли, Градският парк на Карнобат посрещна брейк артисти от цялата страна за станалия вече традиционен Карнобатъл 2016, част от Балканския фестивал на изкуствата, който се провежда за трета поредна година в града.

Read more →

Започва Карнобат Фест 2016!

В рамките на три дни (от 22-ри до 24-ри юли), на две сцени в Карнобат, ще се преплитат Традиционен фолклор и Street art

Днес стартира 3-дневният Балкански фестивал на изкуствата в Карнобат! Фестивалът започва в 18:00 часа с дефиле на участниците на площад „3-ти март”, а точно в 19 часа е официалното откриване на сцена. Водещ на вечерта ще бъде Атанас Михайлов, познат на публиката от МелоТВМания, бой-групата Ъп Даун и предаването „Страх”, който заедно с кмета на град Карнобат – г-н Георги Димитров, заместник областния управител  – г-н- Владимир Крумов и народния представител Стефан Кенов ще посрещне участниците по стар български обичай – с питка за „Добре дошли”.

Read more →

Финал на Бош Фенс Роудшоу 2016

Бош Фенс Роудшоу 2016 с рекорден брой фенове в разгара на лятото

500 къщички за птици бяха изработени по време на турнето на електроинструментите на Бош

Играта за феновете на Бош продължава до 25 юли 2016 г.

Бош Фенс Роудшоу 2016, което започна в началото на м. юни в Благоевград, премина през Стара Загора, Пловдив, Варна и Велико Търново, a тази събота завърши триумфално в Бургас. Горещите градуси на термометрите не попречиха на хиляди фенове да дойдат и да се забавляват, изпробвайки уменията си с различните електроинструменти. Турнето успя да събере общо над 10 000 участници.

Read more →

Монолит забиват на Карнобат Фест 2016!

Младата ямболска група „Seconday” ще подгрява рок-легендите

Една от легендарните български рок банди – Монолит ще взриви публиката във втория ден на Балканския фестивал на изкуствата, който ще се проведе от 22-ри до 24-ти юли в Карнобат.

Членовете на групата Тони Чембъра (вокал и акустични китари), Павел Васев (соло китара, странични вокали) и Емерих Амбил (бас китара и странични вокали) обещават на посетителите на третото издание на фестивала взривяващ рок репертоар. На откритата сцена в градския парк в Карнобат ще прозвучат емблематични песни като: Хулиган, Блажени години (Стари муцуни), За хлебарката, Hold on, Завръщане, Здравей, Скапан живот  и други.

Read more →

Най-балканският таратор на Карнобат Фест

Третото издание на Балкански фестивал на изкуствата ще излъчи 10-ия национален шампион по бийтбокс

Задава се едно от най-силните издания на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат. От 22 до 24 юли 2016г. град Карнобат ще бъде домакин на третото, поредно  издание на Балкански фестивал на изкуствата. Среща ще си дадат над 600 танцьори, певци и артисти от Балканите. Мисията на фестивала е да направи мост между поколенията и изкуствата. Затова на две сцени, централната пешеходна алея и в градския парк ще си вплетат Традиционен фолклор и Street art.

Read more →

Футболни страсти с Део и БОШ

Шест града са включени в „БОШ ФЕНС РОУДШОУ 2016“, стартът е в Благоевград

За втора поредна година започва шоуто на електроинструментите на БОШ.  Водещ на събитието ще бъде всеобщия любимец Део, който ще поддържа градусите на доброто настроение със забавни състезателни игри на тема футбол, лято и електроинструменти. Първата локация ще е в Благоевград, ден след старта на най-атрактивното и очаквано спортно събитие на годината – Европейското първенство по футбол

Read more →

Награди „Евлогий и Христо Георгиеви“

Проф. Минко Балкански, сем. Софка и Жельо Желеви и Васил Терзиев с награда

Първите национални награди „Евлогий и Христо Георгиеви“ бяха раздадени на тържествена церемония в Софийския университет

На 24-ти май, празника на светите братя Кирил и Методий, ден на българската просвета, култура и славянска писменост, на тържествена церемония в Софийски университет „Св. Климент Охридски”, бяха раздадени Първите национални награди „Евлогий и Христо Георгиеви за принос към българското общество в областта на образованието, дарителството и бизнеса”.

Read more →