Бош Фенс Роудшоу 2016

За втора поредна година агенция Прима проведе лятното турне на електроинструментите на фирма Бош, озаглавено Бош Фенс Роудшоу 2016. Основната цел на инициативата е да провокира феновете на Bosch да направят градовете си по-приятни места за живеене. Турнето стартира от град Благоевград и премина през още 5 големи града: Стара Загора, Пловдив, Варна, Велико Търново и Бургас.

Горещите градуси на термометрите не попречиха на хилядите фенове да дойдат и да се забавляват, изпробвайки уменията си с различните електроинструменти, като турнето успя да събере общо над 10 000 участника! Водещ на шоуто отново бе всеобщият любимец Део, а предвид паралелно случващото се спортно събитие на годината – Европейското първенство по футбол, бяха организирани тематични забавления – игри на „Джагата на Бош”, чиито дръжки бяха заменени с винтоверти, състезания по бързина и ловкост, като мини футбол с кокосов орех и водоструйка Bosch и сглобяване на седалки на импровизиран футболен стадион с помощта на акумулаторна отвертка IXO.

Творчески настроените фенове създаваха оригинални модели къщички за птици, щайги за бира и кашпи за цветя, като изработването на кашпи бе част от политиката за корпоративна социална отговорност на „Bosch Електроинструменти“ – всички те бяха подарени на общините, за да красят градините и парковете на всеки град, в който се проведе турнето. Изработените над 500 къщички за птици и 400 щайгички за бира пък останаха като подарък за техните създатели.

На Фейсбук страницата facebook.com/BOSCHfans се състояха и интерактивни игри със снимки, както и редица живи видео включвания, по време на които феновете на Bosch можеха да участват онлайн за спечелването на много фенски награди като футболни топки, очила, хладилни чанти и др.