Huawei Sphere Road Show

През 2012-та година Агенция Прима организира и управлява роуд-шоу за директна промоция на мобилни телефони на китайския високотехнологичен гигант Huawei.

Турнето, което бе озаглавеното Huawei Sphere Road Show, се проведе в периода юли-септември 2012-та година и имаше за цел запознаване на целевите аудитории с новата марка телефони, изграждане имидж на бранда Huawei и увеличаване на осведомеността на целевите аудитории.

Комуникационната стратегия на Прима бе изразена в няколко основни активности: изграждане на невиждан досега щанд за мобилни телефони или така наречената Логосфера на Huawei, 53 директни представяния на хай-енд устройствата на китайския високотехнологичен гигант в 53 различни локации, организиране на промо-игри с атрактивни награди, ежедневни фоторепортажи от мястото на събитието и постоянна комуникация с таргет групите в социалните мрежи.

Резултатите: над 430 000 души станаха участници в грандиозното пътуващо турне, над 1300 души взеха участие в организирания в социалната мрежа Фейсбук фотоконкурс, а над 11 000 се включиха в проведената игра с въпроси.